Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت مهدیه الهی قمشه‌ای عصر دیروز(19 تیرماه) با حضور سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اشرف بروجردی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و معاون رییس جمهوری، همایون امیر زاده مشاور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام حسین پور مشاور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجید غلامی جلیسه, مدیرعامل خانه کتاب، سید محمود دعایی و افشین اعلاء و جمعی از اصحاب فرهنگ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* بروجردی: گامی که بانو الهی قمشه‌ای درمعرفت شناسی برداشت می‌تواند درس خوبی برای آیندگان باشد

در ابتدای این مراسم، اشرف بروجردی؛ رییس کتابخانه ملی و معاون رییس جمهور با بیان اینکه مهدیه الهی قمشه ای برای رسیدن به حقیقت راه های بسیاری را طی کرد، گفت: در این مسیر فراز و فرود را پیش روی ما قرار دادند تا ما این وادی و خطه را بشناسم و بدانیم خداوند معرفت را در دل های کسانی متجلی می کند که طالب حقیقت و معرفت هستند.

وی ادامه داد: علم و شناخت معرفت در قلب های کسانی رسوخ می کند که می خواهند راه رسیدن به حقیقت ومعرفت را بدانند. راه رسیدن به مدارج کسب حقیقت؛ خدای بزرگ است. این بانوی بزرگ این راه را طی کرد و با کسب علم ودانش به حقیقت و معرفت رسید. وجود این بانوی بزرگوار و گرانقدر که در پی کسب حقیقت بود در یچه ای پیش روی ما قرار می دهد که اگر می خواهیم به حقیقت برسیم راه آن، دریافت صحیح معرفت و انس با قرآن است. انس با خدا راه رسیدن به حقیقت را برای ایشان هموار می کرد.

بروجردی در پایان گفت: گامی که بانو الهی قمشه ای درمعرفت شناسی برداشتند می تواند برای آیندگان به خصوص برای نسل جوان ما درس خوبی باشد. این بانو از جمله کسانی است که این راه را باتلاش فراوان طی کرد تا به حقیقت برسد.

در ادامه، ساعد باقری با بیان اینکه فراموش می کنیم چه گنج هایی را از دست می دهیم، گفت: حرف زدن در مورد بانو الهی قمشه ای فراوان است. اما زمانی که به بانو الهی قمشه ای فکر می کنم نکته ای که توجه من را جلب می کند این است که ایشان از سرچشمه آب می خوردند.

باقری ادامه داد: این روزها مهمترین آفت مسلمانان دور افتادن از قرآن کریم و کلام خدا است. خانم الهی قمشه ای به سر منشا وصل بود و مستقیم به قرآن وصل بود. از گذر حافظ هم به قرآن وصل بود.

* ملکیان: حدود چهارساله بودم که مادرم اشعار مولانا را آموزش می داد

در ادامه، فریبا ملکیان، دختر مهدیه الهی قمشه ای گفت: یک سال از زمان درگذشت مادرمان می گذرد؛ یک سالی که برای ما چون صد سال بود. مادر از زندان تن برست و به معشوق ازلی و ابدی پیوست. خداوند وعده نکرده است که عزیزان ما پیوسته در کنار ما باشند.

ملیکیان ادامه داد: وقتی کودکی سه و چهار ساله بودم مادر با تلاش مستمر و پیگیر به من اشعار مولانا را یاد می داد. اگر امروز ابیات مولانا را به خاطر دارم به خاطر همان دوران است. مادرمان باور داشت از کودکی باید بچه ها را با مفاهیم فاخر و کلام بلند آشنا کرد تا روحشان پیوستگی مستحکم با این ادب عرفانی و مفاهیم قرآنی بخورد. دیباچه گلستان را در هشت سالگی از حفظ خواندم. ایشان تمام تلاش خود را می کرد تا ما را با بزرگان ادب فارسی آشنا کند.

* علا: آتشی بود که خود می‌سوخت و نور می‌داد

در پایان این مراسم، افشین اعلا شاعر در خصوص مهدیه الهی قمشه ای بیان کرد: بانویی که تکرار نمی شود. ایشان به آتش تخلص می‌کرد. به راستی, آتشی بود که خود می سوخت و نور می داد. اگر او را به عنوان مولوی پژوه می شناسیم, لغلغه زبان نیست. مولاناوار نور می بخشید.

اعلاء ادامه داد: مهدیه الهی قمشه ای هرگز از پای ننشست و به همگان اثبات کرد در دین مبین اسلام زن می‌تواند به مرتبه ای برسد که مردان غبطه او را بخورند. مهمترین دلیل نفوذ معنوی کلام او, در درجه قرآن مجید بود.

وی عنوان کرد: شاید خیلی ها انتساب بانوالهی قمشه ای را به پدر گرانقدرشان که زبان زد خواص اهل عرفان و عشق و دیانت بود دلیل امتیاز ایشان در بین دیگر همگنان خود بدانند. البته داشتن این پدر فرزانه که ما وصفشان را از خواص روزگار شنیدیم خود مایه افتخار است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور

به گزارش همشهری آنلاین،‌ احمد وحیدی درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در تهران برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور وجود دارد. در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم که بزرگ ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند. شعب اخذ رای و سامانه های اخذ رأی مشخص شده است. در دور اول انتخابات در چهار حوزه انتخابیه، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شد، اما برای اولین بار این انتخابات در این گستردگی اجرا می شود و تحول مهمی در حوزه اخذ رأی است. برای اولین بار در کشور، مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، به صورت گسترده برگزار می شود.

وی درباره کوتاه شدن زمان شمارش آرا در انتخابات تمام الکترونیکی، گفت: در اخذ رأی الکترونیکی آمار در همان جا داده می‌شود. در دور اول که‌در ۴ حوزه انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد، ساعت یک یا دو نصف شب آرای آن حوزه ها جمع بندی و مشخص شد.

وحیدی خاطر نشان کرد: آموزش رای دادن الکترونیکی قرار است به مردم از طریق صداوسیما و به صورت حضوری در مراکز جمعیت به مردم داده شود که در روزهای آینده شدت بیشتری می گیرد.

کد خبر 848981 منبع: ایسنا برچسب‌ها احمد وحیدی وزارت کشور خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • تسلیت استاندار خوزستان به مناسبت درگذشت مادر شهیدان دزفولی
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت + سوابق
  • کهنسال‌ترین معلم ایران در مهاباد درگذشت
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت / معلم مهابادی که بود؟ + عکس
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری برگزار شد + عکس
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت/ عکس
  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور