Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانو سکینه حورسی از مجاهدان هشت سال دفاع مقدس و اولین فرمانده بسیج خواهران در خرمشهر به رحمت الهی پیوست. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بانو سکینه حورسی متولد سال 1336 از بانوان پیشکسوت دفاع مقدس است. حضور مؤثر وی در 8 سال دفاع مقدس زبانزد عام و خاص بود. وی که اولین فرمانده بسیج خواهران در خرمشهر شناخته می‌شود،‌ تمام زندگی خویش را صرف خدمت به ایتام، جنگ‌زدگان و فقرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روایت ملاقات شهید بهشتی با رزمندگانخاطرات شهدا|چطور دخترم را در آغوش بگیرم؟

ایشان  پس از سقوط خرمشهر در محله «کوت شیخ» آبادان مستقر شد و با سید رسول ازدواج کرده و پس از مدتی صاحب فرزند شد. او در زیر خط آتش دشمن همچنان به فعالیت‌های جهادی خود ادامه داد. بانو سکینه حورسی از جمله افرادی بود که همواره برای گرامیداشت سوم خرداد نقش محوری در شهر داشت و هنگامی که صدایش را بلند می‌کرد و نظری می‌داد کسی جرأت نمی‌کرد روی حرفش سخنی بگوید. در حقیقت خانم سکینه حورسی یکی از فرماندهان و راهبران زنان و مردان مدافع خرمشهر است.

متن زیر بخشی از خاطرات بانو سکینه حورسی است:
هر روز که می‌گذشت شهر ناامن‌تر می‌شد. برای خانواده‌هایی که امکان رفتن نداشتند یا به هر دلیلی مانده بودند، ساختمان و محوطه بیمارستان محیطی دور از خطر به حساب می‌آمد، غافل از اینکه دشمن تابع هیچ یک از قوانین انسانی و مقررات سازمان ملل در موقع جنگ نبود. خانواده‌هایی را می‌دیدیم که در وقت حمله هوایی و شلیک خمپاره و توپ‌های دشمن با هم وارد بیمارستان می‌شدند. می‌دانستند که داخل ساختمان پر از مجروح، همراهان مجروح و نیروهای امدادگر است، به همین دلیل داخل محوطه می‌ماندند. ز‌ن‌ها بچه‌ها را در بغل می‌گرفتند و بچه‌هایی که روی پای خود ایستاده بودند دامن مادرها و گوشه لباس پدر یا برادر خود را می‌چسبیدند و همگی به دیوار تکیه می‌دادند. آنها در همان حال شاهد آوردن مجروحانی بودند که در نبرد مستقیم با دشمن و یا با انفجار و ترکش توپ و خمپاره عراقی‌ها زخمی شده بودند. یک روز خبر دادند ماشین وانتی که قصد رفتن به آبادان را داشته، روی پل خرمشهر، هدف خمپاره سربازان عراقی قرار گرفته و تمام سرنشینان آن که اعضای یک خانواده بودند، شهید و مجروح شده‌اند.

بدن مجروحان به بیمارستان منتقل شوند. بیمارستان نزدیک پل بود. از یک طرف پل در تیررس عراقی‌ها بود و هر جنبده‌ای را که می‌دیدند می‌زدند، از طرفی دیگر شهدا و مجروحان حادثه در صحنه مانده بودند. هرکس می‌رفت، برمی‌گشت. من و رباب حورسی خودمان را به پل رساندیم. با هر مشتی که بود تا نزدیکی ماشین رفتیم. از آن خانواده تنها یک زن و یک مرد زنده بودند، اما بدنشان آن قدر تکه پاره شده بود که انتقالشان به بیمارستان بسیار سخت بود، در هر حال هر دو را آوردیم.

منبع: کتاب جلد سوم مادربزرگ/ ستاره‌های بی‌نشان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دفاع مقدس ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد دفاع مقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینی‌شهر گفت: کارنامه مجاهدت‌های بسیج سازندگی با بهره‌گیری از مکتب دفاع مقدس و شهید حاج قاسم سلیمانی درخشان و موفق است.

جواد فصیحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان ضمن تبریک هفته بسیج سازندگی و تقدیر از خدمات عام‌المنفعه گروه‌های جهادی شهرستان خمینی شهر اظهار کرد: تاکنون بیش از ۸۰ گروه جهادی در سطح شهرستان خمینی شهر تشکیل شده و فعالیت مستمر دارند.

وی افزود: کارنامه مجاهدت‌های بسیج سازندگی این نیروی عظیم مردمی و عملیاتی در همه ادوار به ویژه در یک سال گذشته در بخش‌های مختلف از جمله عمران، آبادانی، بهداشت و محرومیت زدایی از مناطق روستایی و شهری با بهره‌گیری از مکتب دفاع مقدس و شهید حاج قاسم سلیمانی بسیار درخشان و موفق است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینی شهر فعالیت بسیج سازندگی در کنار ارگان‌هایی مثل جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، کمیته امداد، بهداشت و درمان و امثال آن را سبب همگرایی و هم‌افزایی در محرومیت‌زدایی و اقدامات جهادی بسیار ثمربخش دانست و خاطرنشان کرد: این مجموعه در رفع خلاءها و کاستی‌ها ورود کرده و در عرصه‌های مورد نیاز کشور بسیار خوش درخشیده است و بر همین مبنا جهادگران بسیجی باید به مسائل فرهنگی نیز توجه کنند و اخلاق، شرع و مسائل معرفتی را در مناطق محروم توسعه دهند.

فصیحی با اشاره به عملکرد بسیج سازندگی، اضافه کرد: اعطای تعداد ۲۵ فقره تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ ۴۶ میلیارد ریال به افراد بدون شغل جامعه، مرمت ۲۰ باب مسکن محرومان در منطقه جوی آباد، ۱۱ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس برای خانوارهای نیازمند راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: برگزاری ۱۷ عنوان دوره آموزشی اقتصاد مقاومتی همراه با اعطای گواهی مهارت، راه اندازی تعداد ۵۷ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار و اشتغال‌زا با ۳۵۰۰ نفر عضو، توزیع ۲۰۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال میان خانوارهای نیازمند، ۱۴ سری جهیزیه به ارزش ۱۴ میلیارد ریال از جمله یخچال، اجاق گاز، لباسشویی، تلویزیون و جاروبرقی میان نوعروسان نیازمند توزیع شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینی‌شهر گفت: برپایی ۱۰ نمایشگاه محصولات اقتصاد مقاومتی، راه اندازی تعداد ۱۶ کارگاه اشتغال، کمک به آزادسازی سه نفر از زندانیان جرایم غیرعمد، برپایی تعداد ۲۰ میز خدمت جهادی، جمع آوری کمک‌های مردمی جهت مردم مظلوم غزه به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تنها گوشه‌ای از اهم اقدامات بسیج سازندگی خمینی شهر در سال ۱۴۰۲ است.

کد خبر 750812

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • تمرین پرسپولیس با حضور هوادار بانو
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه